dsmKultury pro mlékárenské aplikace

Pro výrobce sýrů i kysaných mléčných výrobků je k dispozici ucelený soubor čistých mlékárenských kultur firmy DSM Food Specialties. Nabízíme řadu kysacích kultur pod značkou DELVO® produkujících kyselinu mléčnou, aromatické kysací kultury i kultury se speciálními vlastnostmi pro výrobu sýrů a kysaných výrobků. V nabídce jsou i pečlivě vybrané probiotické kultury. Tyto systémy jsou navrženy tak, aby spojily výkon, standardní výsledky a efektivnost vynaložených nákladů. Tyto kultury, spolu s technologickým servisem našich odborníků umožňují mlékárenským výrobcům inovovat výrobky a vždy dosahovat vyrovnané kvality produkce. Kultury jsou ve formě DIRECT-SET® tzn. pro přímé zaočkování procesního mléka. K dispozici jsou i kultury pro přípravu zákysů v propagačních stanicích, tzv. forma BULK-SET®. Pro pěstování zákysových kultur doporučujeme speciální sušená kultivační média Delvolac.

Kultury

Množství kultur je uváděno v jednotkách (“U”) zaručujících vždy stejnou aktivitu dávkovaného množství. Většina z nich je ve formě hlubokomražené , tzn. vyžadují skladování při teplotě minimálně -45 °C. Některé produkty jsou ve formě lyofilizované se skladovací teplotou pod 5 °C. Všechny kultury jsou určeny pro velkokapacitní použití, řádově od stovek litrů výše.

S každou novou aplikací souvisí i náš technologický servis u odběratele a provedení potřebných zkoušek společně s vašimi odborníky. Na základě těchto zkušeností je zvolen optimální systém dávkování.

Další informace:

Potřebujete-li podrobnější informace, specifikace, rady pro aplikace či poradenství v mlékárenském průmyslu nebo jen pro malokapacitní či hobby výrobu mlékárenských výrobků využijte našeho kontaktního formuláře.

Objednací formulář pro malospotřebitele: ZDE

Produkt Charakteristika Aplikace
DELVO-TEC Kysací kultury pro přímé zaočkování mléka. Pro kvalitní fermentované mléčné výrobky a všechny typy sýrů, standardní kultury pro měkké, polotvrdé i tvrdé sýry.
Kultury pro zaočkování provozních zákysů.
DELVO-ADD Řada vybraných aditivních kultur pro inovativní aplikace a senzorické ovlivnění výrobků. Pro polotvrdé a tvrdé sýry nejvyšší kvality.
DELVO-YOG Řada vybraných kultur pro výrobu jogurtů. Všechny typy jogurtů a jogurtových výrobků.
DELVO-PRO Kolekce kmenů s probiotickými vlastnostmi. Pro jogurty typu “Mild” a fermentované mléčné výrobky s probiotickými vlastnostmi.
DELVO-PRO LAFTI Řada speciálních probiotických kultur LAFTI. Kultury s deklarovaným zdravotním účinkem.
DELVO-TAM Kultury na speciální zakázku odběratele. Fermentované mléčné výrobky.
Pro typy sýrů se speciálními a chráněnými recepturami.

  Chcete být informování o novinkách, akčních nabídkách
či seminářích? Přihláška newsletter

  Máte k těmto produktům dotaz? Kontaktujte nás


| | Nahoru ↑


WordPress Lightbox