Univerzální přístroje pro kontrolu kvality

Stanovení vlhkosti

Vlhkost je významný kvalitativní ukazatel z pohledu ceny produktu, skladovatelnosti a dalších technologických vlastností. V naší nabídce naleznete širokou škálu přístrojů pro různá použití a fungujících na rozličných principech.

Hustoměry

Automatické hustoměry Rudolph jsou ideálním řešením pro precizní stanovení hustoty ve výzkumných i výrobních laboratořích. V naší nabídce naleznete různé modely roztříděné dle požadavků na rozlišení.

Polarimetry

Firma Rudolph Research Analytical se soustředí na vývoj vysoce kvalitních densitometrů, polarimetrů a refraktometrů pro farmacii, potravinářství, cukrovarnictví, petrochemii a další obory.

Enzymatická analýza

Enzymatická analýza má celou řadu předností. K provedení se využíva komerčně vyráběných reagenčních souprav a UV VIS spektrofotometrů, které obsahují všechy enzymy a potřebné reagencie.

Prvková analýza

Pro stanovení prvků v potravinách, krmivech a zemědělských produktech nabízíme plamenové spektrofotometry firmy Sherwood Scientific a analyzátor IONIX od firmy Steroglass

Automatické titrátory

Nabízíme automatické titrátory pro celou řadu různých odvětví jako například: nápojářský průmysl, vinařství, mlékárenský průmysl, analýza zemědělských komodit a krmných směsí, analýza olejů a další.

Refraktometry, pH, zákal

Refraktometry, pH metry i zákaloměry umožňují získat důležité kvalitativní parametry pro analýzu vod a nápojů. Pro každý z měřených parametrů je možné volit mezi různými typy přístrojů.

Stanovení základních živinových parametrů

Informace o živinovém složení komodit a potravin jsou důležité nejen pro označování výrobků, ale napomáhají i správně nastavit technologii zpracování a ocenění produktů.

Odběr a úprava vzorků

Vzorkování je prvním krokem k získání výsledku jakékoli analýzy. Vzorkováním zpravidla nezískáme vzorek připravený k analýze, ale musíme získaný vzorek dále upravovat.

Klasické analytické metody

Díky klasickým analytickým metodám lze kontrolovat obsah různých složek v potravinách. Nabízíme vám produkty, díky kterým můžete snadno stanovit obsah přírodních součástí potravin.

Stanovení stravitelnosti

Speciální měření stravitelnosti za využití technologie filtračních sáčků.

Měření produkce plynů

Systém pro monitorování produkce plynů od firmy ANKOM.

Naši odborní poradci

Mgr. Filip Teper

Odborný poradceRegion ČRNapište nám+420 606 863 045

Ing. Adam Halaška

Odborný poradceRegion ČR, SKNapište nám +420 730 895 987

Ing. Václav Zeman

Odborný poradceRegion ČRNapište nám+420 724 440 784

Potřebujete poradit? Napište nám



ODESLAT FORMULÁŘ

SIOT Trade s.r.o. 
člen skupiny 
O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.

dodavatel laboratorního skla, spotřebního materiálu a
komplexního vybavení pro laboratoře
www.siot.cz

© 2024 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.