Výrobcům sýrů i kysaných mléčných výrobků nabízíme ucelený soubor čistých mlékárenských kultur.
Pro výrobce sýrů a tvarohů je dostupná celá škála syřidel, ze které si lze vybrat ideální srážecí enzym (syřidlo) pro každý typ sýru a uspokojit tak kompletní odběratelskou poptávku.
Laktózová intolerance je stále aktuálnějším problémem. Speciální enzym zajišťuje odbourání laktózy a je vhodný pro použití v celé řadě mlékárenských produktů.
Kaseinové známky z potravinářského kaseinu s potiskem slouží pro originální označování sýrů tak, aby byly sýry vždy identifikovatelné a nezaměnitelné v celém procesu distribuce a prodeje.
Pro výrobce sýrů i pro jiné obory máme k dispozici ucelenou řadu produktů pro ošetření povrchu výrobků pro zamezení nárůstu plísní, zlepšení vzhledu a pro speciální způsoby zrání sýrů.
Nabídka syřidel, kultur a produktů pro povrchové ošetření sýrů vhodných pro farmářskou malovýrobu sýrů, jogurtů a dalších mléčných výrobků.
Přijďte za námi seznámit se s našimi přístroji pro mlýnský a pekařský průmysl.
Připravujeme pro vás pokračování úspěšné akce. Tentokrát se uvidíme v září v Šariši na Východním Slovensku.
Skvělý pomocník vinařů v letošním suchém roce.
Technologická a technická podporaServisní službyAplikační podporaNa trhu od roku 1990
© 2022 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.