Pro stanovení množství a kvality lepku je vhodná souprava Gluten Index System skládající se z vypírače lepku, odstředivky lepku a přístroje vhodného pro měření suchého lepku.
V oblasti reologických zkoušek nabízíme celou škálu přístrojů. Jedná se hlavně o přístroje pro měření charakteristik těta, poškození škrobu, viskozimetry a potřebné příslušenství jako laboratoní mlýnky či míchačky.
Reologie se zabývá tokovými vlastnostmi látek v závislosti na okolních podmínkách. Typickou potravinou pro reologická měření je škrob a potraviny škrob obsahující.
Veletrh TECHAGRO proběhne ve dnech 7.–11. dubna v BVV Brno. Najdete nás v Hale G1, stánek 020, určitě se zastavte.
Ve dnech 21.–22. 3. 2024 se zúčastníme konference s názvem XXI. VEDECKÁ KONFERENCIA BEZPEČNOSŤ A KONTROLA POTRAVÍN.
Představujeme Cgrain VALUE, nový standard pro objektivní analýzu a hodnocení kvality obilovin.
Technologická a technická podporaServisní službyAplikační podporaNa trhu od roku 1990
© 2024 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.