Enzymatická analýza

Enzymatická analýza má celou řadu předností. Vlastní měření lze realizovat na specializovaných automatických či poloautomatických analyzátorech. Mezi přednosti těchto metod patří především selektivita, citlivost a nenáročnost na provedení. Jsou vhodné nejen pro malou četnost vzorků, ale ve spojení s automatickým analyzátorem rovněž na velké série vzorků. Výhodné je jejich použití pro kapalné vzorky.

Hyperlab Smart

Charakteristika:

  • rozměry: 40x60x38 cm, ULTRA–KOMPAKTNÍ,
  • 10 pozic pro vzorky a 20 pozic pro reagencie (možno i opačně),
  • 4 reakční sektory s 24 kyvetami, 150 testů/hod., VELMI RYCHLÁ ANALÝZA,
  • připraven k měření po 10 minutách od zapnutí,
  • precizní ředící systém (použit ze známých modelů Basic a Plus),
  • minimální spotřeba vody,
  • ocelová dávkovací jehla,
  • prakticky bezúdržbový systém,
  • stejný software jako u modelů Basic a Plus – snadné použití,
  • možnost řídit více přístrojů Hyperlab Smart z jednoho PC,
  • CENOVĚ VÝHODNÝ.

Rada odborníka

Poloautomatický analyzátor ONE

Analyzátor ONE byl vytvořen pro chemickou, enzymatickou a kolorimetrickou analýzu v potravinářském a nápojářském průmyslu a je velmi užitečným nástrojem pro kontrolu jakosti ve všech stádiích výroby.

Rada odborníka

Automatický analyzátor Hyperlab Plus

Hyperlab Plus je plně automatický multiparametrový analyzátor. Naměřené výsledky jsou velmi přesné. Uživateli umožňují pracovat velmi efektivním způsobem a zvýšit tak kvalitu analýz a optimalizaci nákladů.

Rada odborníka

Enzymatické a kolorimetrické soupravy

Enzymatické a kolorimetrické soupravy jsou k dispozici jak pro manuální práci, tak pro semi nebo plně automatické přístroje.

Velký výběr parametrů

  • Acetaldehyde
  • Acetic acid
  • Anthocyanin
  • Calcium
  • Catechin
  • Chloride
  • Citric acid
  • Color
  • Copper
  • D-Gluconic acid
  • D-Lactic acid
  • D-Malic acid
  • Ethanol
  • Glicerine
  • Glucose – Fructose
  • Iron
  • Iso-citric acid
  • L-Ascorbic acid
  • L-Lactic acid
  • L- Malic acid
  • Magnesium
  • Nitrogen a-amino
  • Nitrogen ammonia
  • Piruvic acid
  • Polyphenols
  • Potassium
  • Protein stability (wine)
  • Sucrose
  • Sulphur dioxide Free
  • Sulphur dioxide Total
  • Tartaric acid

DetailRada odborníka

Naši odborní poradci

Mgr. Filip Teper

Odborný poradceRegion ČRNapište nám+420 606 863 045

Ing. Adam Halaška

Odborný poradceRegion ČR, SKNapište nám +420 730 895 987

Ing. Václav Zeman

Odborný poradceRegion ČRNapište nám+420 724 440 784

Potřebujete poradit? Napište nám



ODESLAT FORMULÁŘ

SIOT Trade s.r.o. 
člen skupiny 
O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.

dodavatel laboratorního skla, spotřebního materiálu a
komplexního vybavení pro laboratoře
www.siot.cz

© 2024 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.