Pomocí titračních přístrojů je možné různé parametry vína a moštů, např. obsah SO2, pH a celkové kyseliny. Francouzská firma Laboratoire Dujardin Salleron se specializuje na tyto přístroje, které je možné volit podle požadované automatizace a konfigurace.
Automatický titrátor vhodný pro analýzy moštů a vín v průběhu procesu fermentace a zrání. Umožňuje postupnou analýzu až 15 vzorků.
Volitelné parametry měření:
Automatické titrační zařízení pro stanovování volného a celkového SO2 ve víně.
Rychlé a jednoduché dávkování.
Tento model provede automaticky celou titraci a zobrazí na displeji výsledky v mg/l obsahu SO2.
Vhodný pro všechny druhy vín, moštů, alkoholické nápoje a octy.
Ruční a poloautomatické titrační zařízení pro stanovení volného a celkového SO2 ve víně.
Vylepšený model DS Sulfi nahrazuje modely Sulfylizer a Sulfilyzer+, provede titraci automaticky. Po konci titrace je nutné odečíst na byretě spotřebu titračního roztoku a z tabulek vypočítat hodnotu SO2.
Přístroj je vhodný pro všechny druhy vín, moštů, alkoholické nápoje a octy.
Referenční materiál pro kontrolu ručních i přístrojových stanovení.
Je možné ověřit až 15 různých parametrů ve vínech.
© 2023 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.