Pomocí titračních přístrojů je možné různé parametry vína a moštů, např. obsah SO2, pH a celkové kyseliny. Francouzská firma Laboratoire Dujardin Salleron se specializuje na tyto přístroje, které je možné volit podle požadované automatizace a konfigurace.
Přístroj je určený k měření pH a k přímému stanovení celkové kyselosti nebo obsahu těkavých kyselin po extrakci. Není třeba provádět obtížné stanovování barevného přechodu na konci titrace, přístroj tím poskytuje optimální přesnost a opakovatelnost měření.
Ruční a poloautomatické titrační zařízení pro stanovení volného a celkového SO2 ve víně.
Model Sulfilyser Vám umožní provést ruční titraci a bod ekvivalence je určen na základě rozsvícení sestavy LED diod.
Model Sulfilyser+ provede titraci automaticky. Po konci titrace je nutné odečíst na byretě spotřebu titračního roztoku a z tabulek vypočítat hodnotu SO2.
Přístroje jsou vhodné pro všechny druhy vín, moštů, alkoholické nápoje a octy.
Automatické titrační zařízení pro stanovování volného a celkového SO2 ve víně.
Rychlé a jednoduché dávkování.
Tento model provede automaticky celou titraci a zobrazí na displeji výsledky v mg/l obsahu SO2.
Vhodný pro všechny druhy vín, moštů, alkoholické nápoje a octy.
Referenční materiál pro kontrolu ručních i přístrojových stanovení.
Je možné ověřit až 15 různých parametrů ve vínech.
© 2021 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.