Na konferenci zazní poutavé vědecké a odborné přednášky z oblasti zpracování potravin, kontroly potravin a laboratorní diagnostiky. V salónku, kde budeme předvádět naše přístroje, se vám budeme rádi věnovat a tématiku probereme podrobněji. Mezi vystavené přístroje patří:
Texturometry – jednosloupcové či dvousloupcové analyzátory textury potravin pro optimalizaci kvality potravin a zajištění spokojenosti zákazníků. Podrobněji vás s tématem měření textury seznámíme na přednášce Ing. Jakuba Tučka. Co je analýza textury a proč je důležité ji měřit si přečtěte v našem článku "Analýza textury potravin pro optimalizaci kvality".
Cgrain VALUE – unikátní obrazový analyzátor obilovin, který je určen pro objektivní analýzu na principu RGB zobrazení. Více o Cgrain se dozvíte ZDE.
NIR analyzátory – předvedeme širokou škálu NIR-analyzátorů, jejichž hlavní předností je schopnost stanovit obsah několika látek současně během jednoho měření. Více se o NIR-analyzátorech se dozvíte ZDE.
ProXimos – monitorovací systém, který měří, zaznamenává a vyhodnocuje teplotu, vlhkost, CO2 a další veličiny pro výrobu, sklady, laboratoře, transportní zařízení a další prostory. V souladu s normami ISO a IFS a HACCP. Více o systému se dozvíte ZDE.
Kontaktujte nás v případě dotazů ohledně našich přístrojů.
Více informací o konferenci najdete ZDE.