Pektolytické enzymy na ošetření hrozna, moštu a rmutu.
Sušené instantné kvasinky rady FERMIVIN sú na trhu známe už 40 rokov. Všetky Fermivin kmene majú spoločné výhody: schopnosť dokončiť fermentáciu, účinnú konverziu arómy, minimálne penenie.
Výběr a ošetřní hroznů a moštu je podmíněný kvalitou hrozna a způsobem sběru.
Všechny Anchor kmeny mají společné výhody: schopnost dokončit fermentaci, účinnou konverzi aroma, minimální pěnění, nízkou produkci prchavých kyselin a absenci pachutí.
Na jablečnomléčnou fermentaci, tedy biologické odbourání kyselin, nabízíme 2 varianty. První probíhá přímým očkováním po alkoholové fermentaci, druhá zaočkováním spolu s kvašením rmutu.
Pro dobrou vyváženou fermentaci moštu potřebují kvasinky živiny. Jednotlivé výživy zohledňují svým obsahem různé požadavky zakvašeného produktu.
Čiření je jedna z důležitých operací, díky které dosáhnete čistoty moštu, vína a také odstraníte technologické chyby. Může být statické, chemické, biologické, či čiření florací.
Správná stabilizace vyzrátého vína je zárukou pro úspěšné lahvování.
Ochrana, čiření, stabilita a struktura
Rozšiřujeme náš tým techniků o pozice se sídlem v Praze a v Pohořelicích.
Nový Vinařský katalog pro rok 2022 právě vyšel.
Jsme rádi, že můžeme obnovit tradici Vinařských seminářů. I letos jsme pro vás připravili novinky, se kterými vás osobně seznámíme.
Technologická a technická podporaServisní službyAplikační podporaNa trhu od roku 1990
© 2022 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.