Pektolytické enzymy na ošetření hrozna, moštu a rmutu.
Všechny kvasinky Fermivin se vyznačují schopností dokončit fermentaci, účinnou konverzí aroma, minimálním pěněním a nízkou produkcí těkavých kyselin.
Výběr a ošetření hroznů a moštu je podmíněný kvalitou hrozna a způsobem sběru.
Všechny Anchor kmeny mají společné výhody: schopnost dokončit fermentaci, účinnou konverzi aroma, minimální pěnění, nízkou produkci prchavých kyselin a absenci pachutí.
Na jablečnomléčnou fermentaci, tedy biologické odbourání kyselin, nabízíme několik produktů. Je možné využít souběžného naočkování rmutu kvasinkou a bakterií, druhá možnost je přímé očkování po alkoholové fermentaci.
Pro dobrou vyváženou fermentaci moštu potřebují kvasinky živiny. Jednotlivé výživy zohledňují svým obsahem různé požadavky zakvašeného produktu.
Čiření je jedna z důležitých operací, díky které dosáhnete čistoty moštu, vína a také odstraníte technologické chyby. Může být statické, chemické, biologické, či čiření flotací.
Správná stabilizace vyzrátého vína je zárukou pro úspěšné lahvování.
Ochrana, čiření, stabilita a struktura
Nespoléhejte na přirozenou MLF, využijte přidávání bakterií pro zajištění co nejlepších výsledků. Přečtěte si článek o malolaktické fermentaci.
Vinařské kvasinky potřebují pro vyváženou fermentaci moštu živiny. Přečtěte si o přípravcích pro oxidaci a detoxikaci vína.
V našem sortimentu najdete výživy pro vinařské kvasinky všech typů, podporující výrobu bílých, růžových i červených vín.
Technologická a technická podporaServisní službyAplikační podporaNa trhu od roku 1990
© 2024 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.