Pektolytické enzymy na ošetření hrozna, moštu a rmutu.
Všechny kvasinky Fermivin se vyznačují schopností dokončit fermentaci, účinnou konverzí aroma, minimálním pěněním a nízkou produkcí těkavých kyselin.
Výběr a ošetřní hroznů a moštu je podmíněný kvalitou hrozna a způsobem sběru.
Všechny Anchor kmeny mají společné výhody: schopnost dokončit fermentaci, účinnou konverzi aroma, minimální pěnění, nízkou produkci prchavých kyselin a absenci pachutí.
Na jablečnomléčnou fermentaci, tedy biologické odbourání kyselin, nabízíme několik produktů. Je možné využít souběžného naočkování rmutu kvasinkou a bakterií, druhá možnost je přímé očkování po alkoholové fermentaci.
Pro dobrou vyváženou fermentaci moštu potřebují kvasinky živiny. Jednotlivé výživy zohledňují svým obsahem různé požadavky zakvašeného produktu.
Čiření je jedna z důležitých operací, díky které dosáhnete čistoty moštu, vína a také odstraníte technologické chyby. Může být statické, chemické, biologické, či čiření florací.
Správná stabilizace vyzrátého vína je zárukou pro úspěšné lahvování.
Ochrana, čiření, stabilita a struktura
Letošní již 20. ročník konference Bezpečnost a kontrola potravin se koná tradičně koncem března v Parkhotelu v Piešťanech. Je nám ctí být opět partnerem toho setkání.
Máme volné pracovní místo na pozici obchodní referent/ka. Rádi vás přivítáme do našeho týmu.
Ve středu 22.2. 2023 se těšíme na účastníky již druhého ročníku DNE ZEMĚDĚLSKÉ KVALITY. Tentokrát jsme jako místo setkání vybrali Veĺký Šariš na východním Slovensku.
Technologická a technická podporaServisní službyAplikační podporaNa trhu od roku 1990
© 2023 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.