Pektolytické enzymy na ošetření hrozna, moštu a rmutu.
Všechny kvasinky Fermivin se vyznačují schopností dokončit fermentaci, účinnou konverzí aroma, minimálním pěněním a nízkou produkcí těkavých kyselin.
Výběr a ošetřní hroznů a moštu je podmíněný kvalitou hrozna a způsobem sběru.
Všechny Anchor kmeny mají společné výhody: schopnost dokončit fermentaci, účinnou konverzi aroma, minimální pěnění, nízkou produkci prchavých kyselin a absenci pachutí.
Na jablečnomléčnou fermentaci, tedy biologické odbourání kyselin, nabízíme několik produktů. Je možné využít souběžného naočkování rmutu kvasinkou a bakterií, druhá možnost je přímé očkování po alkoholové fermentaci.
Pro dobrou vyváženou fermentaci moštu potřebují kvasinky živiny. Jednotlivé výživy zohledňují svým obsahem různé požadavky zakvašeného produktu.
Čiření je jedna z důležitých operací, díky které dosáhnete čistoty moštu, vína a také odstraníte technologické chyby. Může být statické, chemické, biologické, či čiření florací.
Správná stabilizace vyzrátého vína je zárukou pro úspěšné lahvování.
Ochrana, čiření, stabilita a struktura
Společnost realizuje projekt č. 0380000458 s názvem Tvorba marketingové strategie pro propagaci webu a e-shopů společnosti a tvorba SEO kampaně spolufinancovaný Evropskou unií - Next Generation EU.
Mezidruhová vinná kvasinka vhodná pro všechny typy vín.
Kvasinky Anchor Alchemy jsou oblíbené směsné kvasinky vhodné pro všechny typy vín.
Technologická a technická podporaServisní službyAplikační podporaNa trhu od roku 1990
© 2023 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.