Pomocí titračních přístrojů je možné měřit různé parametry vína a moštů. Podle požadované automatizace a konfigurace můžete zvolit vhodný přístroj.
Pro kontrolu moštu a vína je ideální používat multiparametrické analyzátory vína, které suplující velké laboratoře. Během jednoho měření je možné získat širokou škálu měřených parametrů.
V naší nabídce naleznete několik možností, jak analyzovat obsah alkoholu a přístroje pro měření CO2 ve víně. Dle oboru použití a vašich požadavků na přesnost vám odborně doporučíme vhodný analyzátor.
Refraktometry, pH metry i zákaloměry umožňují získat důležité kvalitativní parametry pro analýzu vod a nápojů. Pro každý z měřených parametrů je možné volit mezi různými typy přístrojů.
Zajímavým parametrem vína a vody je index jejich filtrovatelnosti. Na základě tohoto údaje může vinař spolehlivě vybrat vhodný filtrační systém.
Ve dnech 21.–22. 3. 2024 se zúčastníme konference s názvem XXI. VEDECKÁ KONFERENCIA BEZPEČNOSŤ A KONTROLA POTRAVÍN.
Představujeme Cgrain VALUE, nový standard pro objektivní analýzu a hodnocení kvality obilovin.
Co je analýza textury potravin a proč je důležité ji měřit? Jak lze nahradit subjektivní senzorické hodnocení? Přečtěte si náš článek.
Technologická a technická podporaServisní službyAplikační podporaNa trhu od roku 1990
© 2024 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.