Laktózová intolerance vzniká při nerozložení laktózy v tlustém střevě, což se projevuje gastrointestinálními problémy. Jedná se o stále častější a aktuálnější téma, které vede spotřebitele k poptávce po výrobcích bez laktózy a tlačí výrobce k úpravě sortimentu. Existují speciální enzymy pro odbourání laktózy, čili štěpení laktózy. Konkrétně enzym Maxilact snížuje obsah laktózy a je proto vhodný pro použití v široké škále mlékárenských výrobků.
Maxilact® je speciální enzym pro snížení obsahu laktózy. Jedná se o nejrychlejší čistý enzym (laktázu) na trhu, který snižuje obsah laktózy. Pomocí Maxilact® tak budete moci uspokojit narůstající poptávku po bezlaktózových výrobcích.
Maxilact® poskytuje i další výhody, jako například zabraňuje krystalizaci laktózy, dodává výrobku sladší chuť bez nadbytečných kalorií. Také zlepšuje konzistenci zmrzlin. Díky svým výhodám Maxilact zvyšuje konkurence-schopnost vašich produktů a rozšiřuje portfolio zákazníků a tržní potenciál.
Další aplikace
DOSTUPNÉ VARIANTY
Produkt | Popis | Výhody | Charakteristika |
---|---|---|---|
MAXILACT LGI | Klasická laktáza |
| nejčistší klasická laktáza |
MAXILACT SUPER | Klasická, vysoce účinná laktáza |
| Nejrychlejší a nejčistší klasická laktáza na trhu |
MAXILACT NEXT | Nová generace enzymu laktázy z roku 2023 pro hydrolytické štěpení laktózy na glukózu a galaktózu. |
| Nejrychlejší laktáza pro vysokou efektivitu. |
Charakteristika
Zveme vás na seminář, kde představíme novinky i stálice našeho portfolia pro mlékárenské laboratoře a provozy.
Představujeme naše kruhové testy. Služba MPZ zajistí přesnost a kvalitu měření vaší laboratoře.
Nezkracujte trvanlivost svých výrobků netěsnícími obaly. Nabízíme řešení, které vám zaručí maximální spokojenost odběratelů.
© 2025 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.