Existuje celá řada mlékárenských syřidel pro výrobu sýrů a tvarohů, ze které lze pro každý typ sýru či tvarohu vybrat ideální srážecí enzym (syřidlo). Díky této široké škále lze uspokojit kompletně poptávku odběratelů. Jedním z lídrů v oblasti biotechnologií je světoznámý výrobce DSM Food Specialties. Vysokou úroveň produktů této firmy včetně technické podpory uznává mnoho světových mlékárenských společností.
Charakteristika
Aplikace
MAXIREN® byl první fermentačně produkovaný chymosin pro komerční účely.
Charakteristika
Aplikace
Charakteristika
Aplikace
Charakteristika
Pro rostoucí poptávku bezlaktózových výrobků představujeme nejrychlejší čistý enzym (laktázu) na trhu od společnosti dsm-firmenich.
Připravili jsme pro vás Mlékařský katalog 2024 s uceleným přehledem současných mlékárenských ingrediencí nabízených naší firmou.
Jaká syřidla doporučujeme, jaké jsou jejich vlastnosti a přednosti a na jaké druhy sýrů tato syřidla použít? Přečtěte si náš příspěvek o DSM-Firmenich syřidlech.
© 2024 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.