Existuje celá řada mlékárenských syřidel pro výrobu sýrů a tvarohů, ze které lze pro každý typ sýru či tvarohu vybrat ideální srážecí enzym (syřidlo). Díky této široké škále lze uspokojit kompletně poptávku odběratelů. Jedním z lídrů v oblasti biotechnologií je světoznámý výrobce DSM Food Specialties. Vysokou úroveň produktů této firmy včetně technické podpory uznává mnoho světových mlékárenských společností.
Charakteristika
Aplikace
MAXIREN® byl první fermentačně produkovaný chymosin pro komerční účely.
Charakteristika
Aplikace
Charakteristika
Aplikace
Charakteristika
V našem portfoliu najdete stolní a přenosný analyzátor pro kvantifikaci laktózy v mléku a mléčných výrobcích. Jaké jsou jeho přednosti?
Ochranné kultury – přírodní cesta k mikrobiologické čistotě a bezpečnosti mléčných produktů.
Kaseinové známky identifikují sýry již ve výrobě, zabraňují falšování a mohou býti designovým prvkem vašich výrobků.
© 2025 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.