Výrobcům sýrů i kysaných mléčných výrobků nabízíme ucelený soubor čistých mlékárenských kultur.
Pro výrobce sýrů a tvarohů je dostupná celá škála syřidel, ze které si lze vybrat ideální srážecí enzym (syřidlo) pro každý typ sýru a uspokojit tak kompletní odběratelskou poptávku.
Laktózová intolerance je stále aktuálnějším problémem. Speciální enzym zajišťuje snížení obsahu laktózy a je vhodný pro použití v celé řadě mlékárenských výrobků.
Kaseinové známky z potravinářského kaseinu s potiskem slouží pro originální označování sýrů tak, aby byly sýry vždy identifikovatelné a nezaměnitelné v celém procesu distribuce a prodeje.
Pro výrobce sýrů máme k dispozici ucelenou řadu produktů pro ošetření povrchu výrobků pro zamezení nárůstu plísní, zlepšení vzhledu a pro speciální způsoby zrání.
Nabídka syřidel, kultur a produktů pro povrchové ošetření sýrů vhodných pro farmářskou malovýrobu sýrů, jogurtů a dalších mléčných výrobků.
Nová legislativa EU zpřísňuje kontrolu Listeria monocytogenes v potravinářských provozech. Nabízíme řešení nejen pro efektivní detekci, ale i ochranu proti této bakterii.
Chraňte své produkty proti bakterii Listeria monocytogenes pomocí ochranné kultury Protect Lalcult LC1.
V článku se zaměřujeme na využití enzymů v mlékárenství, konkrétně pro urychlení zrání sýrů a eliminaci hořké chuti a výrobu bezlaktózových výrobků.
Technologická a technická podporaServisní službyAplikační podporaNa trhu od roku 1990
© 2025 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.