Výrobcům sýrů i kysaných mléčných výrobků nabízíme ucelený soubor čistých mlékárenských kultur.
Pro výrobce sýrů a tvarohů je dostupná celá škála syřidel, ze které si lze vybrat ideální srážecí enzym (syřidlo) pro každý typ sýru a uspokojit tak kompletní odběratelskou poptávku.
Laktózová intolerance je stále aktuálnějším problémem. Speciální enzym zajišťuje snížení obsahu laktózy a je vhodný pro použití v celé řadě mlékárenských výrobků.
Kaseinové známky z potravinářského kaseinu s potiskem slouží pro originální označování sýrů tak, aby byly sýry vždy identifikovatelné a nezaměnitelné v celém procesu distribuce a prodeje.
Pro výrobce sýrů máme k dispozici ucelenou řadu produktů pro ošetření povrchu výrobků pro zamezení nárůstu plísní, zlepšení vzhledu a pro speciální způsoby zrání.
Nabídka syřidel, kultur a produktů pro povrchové ošetření sýrů vhodných pro farmářskou malovýrobu sýrů, jogurtů a dalších mléčných výrobků.
Letošní již 20. ročník konference Bezpečnost a kontrola potravin se koná tradičně koncem března v Parkhotelu v Piešťanech. Je nám ctí být opět partnerem toho setkání.
Máme volné pracovní místo na pozici obchodní referent/ka. Rádi vás přivítáme do našeho týmu.
Ve středu 22.2. 2023 se těšíme na účastníky již druhého ročníku DNE ZEMĚDĚLSKÉ KVALITY. Tentokrát jsme jako místo setkání vybrali Veĺký Šariš na východním Slovensku.
Technologická a technická podporaServisní službyAplikační podporaNa trhu od roku 1990
© 2023 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.