Výrobcům sýrů i kysaných mléčných výrobků nabízíme ucelený soubor čistých mlékárenských kultur.
Pro výrobce sýrů a tvarohů je dostupná celá škála syřidel, ze které si lze vybrat ideální srážecí enzym (syřidlo) pro každý typ sýru a uspokojit tak kompletní odběratelskou poptávku.
Laktózová intolerance je stále aktuálnějším problémem. Speciální enzym zajišťuje snížení obsahu laktózy a je vhodný pro použití v celé řadě mlékárenských výrobků.
Kaseinové známky z potravinářského kaseinu s potiskem slouží pro originální označování sýrů tak, aby byly sýry vždy identifikovatelné a nezaměnitelné v celém procesu distribuce a prodeje.
Pro výrobce sýrů máme k dispozici ucelenou řadu produktů pro ošetření povrchu výrobků pro zamezení nárůstu plísní, zlepšení vzhledu a pro speciální způsoby zrání.
Nabídka syřidel, kultur a produktů pro povrchové ošetření sýrů vhodných pro farmářskou malovýrobu sýrů, jogurtů a dalších mléčných výrobků.
Připravili jsme pro vás Mlékařský katalog 2024 s uceleným přehledem současných mlékárenských ingrediencí nabízených naší firmou.
Představujeme novou řadu vinných kvasinek Fermivin In-line Ready (IRL) určených pro přímé použití na rmut nebo do moštu.
Nový enzym pro degradaci moštu způsobenou beta-glukany z Boritis Cinerea.
Technologická a technická podporaServisní službyAplikační podporaNa trhu od roku 1990
© 2024 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.