Pektolytické enzymy na ošetření hrozna, moštu a rmutu.
Sušené instantné kvasinky rady FERMIVIN sú na trhu známe už 40 rokov. Všetky Fermivin kmene majú spoločné výhody: schopnosť dokončiť fermentáciu, účinnú konverziu arómy, minimálne penenie.
Všechny Anchor kmeny mají společné výhody: schopnost dokončit fermentaci, účinnou konverzi aroma, minimální pěnění, nízkou produkci prchavých kyselin a absenci pachutí.
Na jablečnomléčnou fermentaci, tedy biologické odbourání kyselin, nabízíme 2 varianty. První probíhá přímým očkováním po alkoholové fermentaci, druhá zaočkováním spolu s kvašením rmutu.
Pro dobrou vyváženou fermentaci moštu potřebují kvasinky živiny. Jednotlivé výživy zohledňují svým obsahem různé požadavky zakvašeného produktu.
Výběr a ošetřní hroznů a moštu je podmíněný kvalitou hrozna a způsobem sběru.
Čiření je jedna z důležitých operací, díky které dosáhnete čistoty moštu, vína a také odstraníte technologické chyby. Může být statické, chemické, biologické, či čiření florací.
Správná stabilizace vyzrátého vína je zárukou pro úspěšné lahvování.
Ochrana, čiření, stabilita a struktura
Přijďte za námi seznámit se s našimi přístroji pro mlýnský a pekařský průmysl.
Připravujeme pro vás pokračování úspěšné akce. Tentokrát se uvidíme v září v Šariši na Východním Slovensku.
Skvělý pomocník vinařů v letošním suchém roce.
Technologická a technická podporaServisní službyAplikační podporaNa trhu od roku 1990
© 2022 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.