Pro stanovení množství a kvality lepku je vhodná souprava Gluten Index System skládající se z vypírače lepku, odstředivky lepku a přístroje vhodného pro měření suchého lepku.
V oblasti reologických zkoušek nabízíme celou škálu přístrojů. Jedná se hlavně o přístroje pro měření charakteristik těta, poškození škrobu, viskozimetry a potřebné příslušenství jako laboratoní mlýnky či míchačky.
Reologie se zabývá tokovými vlastnostmi látek v závislosti na okolních podmínkách. Typickou potravinou pro reologická měření je škrob a potraviny škrob obsahující.
Připravili jsme pro vás Mlékařský katalog 2024 s uceleným přehledem současných mlékárenských ingrediencí nabízených naší firmou.
Představujeme novou řadu vinných kvasinek Fermivin In-line Ready (IRL) určených pro přímé použití na rmut nebo do moštu.
Nový enzym pro degradaci moštu způsobenou beta-glukany z Boritis Cinerea.
Technologická a technická podporaServisní službyAplikační podporaNa trhu od roku 1990
© 2024 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.