Výrobcům sýrů i kysaných mléčných výrobků nabízíme ucelený soubor čistých mlékárenských kultur.
Pro výrobce sýrů a tvarohů je dostupná celá škála syřidel, ze které si lze vybrat ideální srážecí enzym (syřidlo) pro každý typ sýru a uspokojit tak kompletní odběratelskou poptávku.
Laktózová intolerance je stále aktuálnějším problémem. Speciální enzym zajišťuje odbourání laktózy a je vhodný pro použití v celé řadě mlékárenských produktů.
Kaseinové známky z potravinářského kaseinu s potiskem slouží pro originální označování sýrů tak, aby byly sýry vždy identifikovatelné a nezaměnitelné v celém procesu distribuce a prodeje.
Pro výrobce sýrů i pro jiné obory máme k dispozici ucelenou řadu produktů pro ošetření povrchu výrobků pro zamezení nárůstu plísní, zlepšení vzhledu a pro speciální způsoby zrání sýrů.
Nabídka syřidel, kultur a produktů pro povrchové ošetření sýrů vhodných pro farmářskou malovýrobu sýrů, jogurtů a dalších mléčných výrobků.
Zákazníkům poskytujeme technologickou i technickou podporu pro nabízené produkty. Naši odborníci dávají k dispozici své odborné technické znalosti a zkušenosti z daného oboru pro výběr optimálního řešení.
Navštěvujeme konference, pořádáme semináře, workshopy, publikujeme odborné články. Držíme krok s trendy v oborech a rádi s vámi tyto znalosti a zkušenosti sdílíme. Důvěřujte nám a my vás budeme o všech těchto aktivitách informovat.
V článku se zaměřujeme na využití enzymů v mlékárenství, konkrétně pro urychlení zrání sýrů a eliminaci hořké chuti a výrobu bezlaktózových výrobků.
Zveme vás na seminář, kde představíme novinky i stálice našeho portfolia pro mlékárenské laboratoře a provozy.
Nezkracujte trvanlivost svých výrobků netěsnícími obaly. Nabízíme řešení, které vám zaručí maximální spokojenost odběratelů.
Technologická a technická podporaServisní službyAplikační podporaNa trhu od roku 1990
© 2025 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.