Výrobcům sýrů i kysaných mléčných výrobků nabízíme ucelený soubor čistých mlékárenských kultur.
Pro výrobce sýrů a tvarohů je dostupná celá škála syřidel, ze které si lze vybrat ideální srážecí enzym (syřidlo) pro každý typ sýru a uspokojit tak kompletní odběratelskou poptávku.
Laktózová intolerance je stále aktuálnějším problémem. Speciální enzym zajišťuje odbourání laktózy a je vhodný pro použití v celé řadě mlékárenských produktů.
Kaseinové známky z potravinářského kaseinu s potiskem slouží pro originální označování sýrů tak, aby byly sýry vždy identifikovatelné a nezaměnitelné v celém procesu distribuce a prodeje.
Pro výrobce sýrů i pro jiné obory máme k dispozici ucelenou řadu produktů pro ošetření povrchu výrobků pro zamezení nárůstu plísní, zlepšení vzhledu a pro speciální způsoby zrání sýrů.
Nabídka syřidel, kultur a produktů pro povrchové ošetření sýrů vhodných pro farmářskou malovýrobu sýrů, jogurtů a dalších mléčných výrobků.
Zákazníkům poskytujeme technologickou i technickou podporu pro nabízené produkty. Naši odborníci dávají k dispozici své odborné technické znalosti a zkušenosti z daného oboru pro výběr optimálního řešení.
Navštěvujeme konference, pořádáme semináře, workshopy, publikujeme odborné články. Držíme krok s trendy v oborech a rádi s vámi tyto znalosti a zkušenosti sdílíme. Důvěřujte nám a my vás budeme o všech těchto aktivitách informovat.
V našem portfoliu najdete stolní a přenosný analyzátor pro kvantifikaci laktózy v mléku a mléčných výrobcích. Jaké jsou jeho přednosti?
Ochranné kultury – přírodní cesta k mikrobiologické čistotě a bezpečnosti mléčných produktů.
Kaseinové známky identifikují sýry již ve výrobě, zabraňují falšování a mohou býti designovým prvkem vašich výrobků.
Technologická a technická podporaServisní službyAplikační podporaNa trhu od roku 1990
© 2024 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.