Laktózová intolerance je stále aktuálnějším problémem a projevuje se gastrointestinálními problémy, jejichž příčinou je nerozložení laktózy v tenkém střevě. Poptávka spotřebitelů po výrobcích bez laktózy vede výrobce k upravení jejich portfolia. Speciální enzym Maxilact zajišťuje snížení obsahu laktózy a je vhodný pro použití v různých druzích mlékárenských výrobků.
Maxilact® je speciální enzym pro snížení obsahu laktózy na glukózu a galaktózu, které jsou pro osoby postižené laktózovou intolerancí lépe stravitelné a nezpůsobují zažívací potíže po konzumaci výrobku s vyšším obsahem laktózy.
Maxilact® poskytuje i další výhody, jako například zabraňuje krystalizaci laktózy, dodává výrobku sladší chuť bez nadbytečných kalorií. Také zlepšuje konzistenci zmrzlin. Díky svým výhodám Maxilact zvyšuje konkurence-schopnost vašich produktů a rozšiřuje portfolio zákazníků a tržní potenciál.
Další aplikace
DOSTUPNÉ VARIANTY
Produkt | Popis | Výhody | Charakteristika |
---|---|---|---|
MAXILACT LGI | Klasická laktáza |
| nejčistší klasická laktáza |
MAXILACT SUPER | Klasická, vysoce účinná laktáza |
| Nejrychlejší a nejčistší klasická laktáza na trhu |
MAXILACT NEXT | Nová generace enzymu laktázy z roku 2023 pro hydrolytické štěpení laktózy na glukózu a galaktózu. |
| Nejrychlejší laktáza pro vysokou efektivitu. |
Charakteristika
© 2025 O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.